"سایه روشن" عنوان بخش جدیدی است که از این پس هر از چندگاه در مدار قانون و اخلاق به نقل شنیدهها و شایعات غیررسمی محافل سیاسی و اجتماعی و اقتصادی در "لاهیگ" میپردازد. مطالب منتشر شده در این بخش بر اساس آنچه در عرف جامعه به اخبار غیررسمی و شایعه ـ نه تخریب و بداخلاقی ـ موسوم است، الزاماً قرین به صحت نبوده و همچنین مورد تأیید یا رد "لاهیگ" هم نیست. "سایه روشن" در این وادی تنها در تلاش است با دیدهبانی و نظاره پیرامون خود، مخاطبان فهیم "لاهیگ" را با حرف و حدیثهای سپید و سیاه جامعهشان آشنا نماید و از سویی، مسئولان را با وظیفه سترگ پاسخگویی خود تنها نگذارد.
به جريان انداخته، بهطوري كه در كمتر جايي كه جمعی باشند، ديده ميشود نامي از كانديدايي برده نشود و در موردش بحث نكنند. توي اين نابسامانيهاي روزگار اين هم به نوبه خودش يك نوع سرگرمي است. چهرههايي كه قبل از انتخابات لبخند ميزنند و بعد از آن اگر بر كرسي مجلس بنشينند، تا 3 سال و 6 ماه بعد ديگر نه از كنار مغازهات عبور ميكنند، نه در خيابان برايت دست به سينه ميايستند... تماشايي است... و در پايان اگر كارنامه خوبي نداشته باشند، با وعدههاي 4 ساله دوم در 6 ماه آخر به ميدان ميآيند و دوباره سلامها و تعظيمها شروع ميشود... اما به دور از انصاف است كه همه را اينچنين بپنداريم. متأسفانه در كشور ما كمتر كسي است كه بر پست تخصصي خود باشد؛ معارف ميخوانند، در وزارت راه و ترابري
مشغول خدمتاند، شهرسازي و معماري ميخوانند و در وزارت بهداشت خدمت ميكنند. خوب اينان نميتوانند آنطور كه بايد به مردم خدمت كنند، چون علمش را نداشته و در نتيجه مملكت ما اين ميشود كه هست. و اما هستند كساني كه هم تحصيلاتش را دارند، هم قدرت تكلم و علم و آگاهي به قانون و از همه مهمتر اينكه در زماني كه اصلاً حرفي از انتخابات نبود، با روابط عمومي بسيار بالايي كه داشتند و دارند، در بين كانديداها در جايگاه خاصي قرار گرفتهاند. بله اسماعيل بابايي را بعضيها مرد سخن مينامند كه اميدواريم بعدها به مرد عمل نيز ملقب گردد. بابايي تا به امروز توانسته چهره خوبي از خود بهجا بگذارد، كارها را بدون چشمداشت انجام ميدهد، در كلام توانا و در قلم برنده است. اينها را براي آنان ميگويم كه او را نميشناسند. كسي كه يك برخورد با او داشته باشد، ميفهمد كه اينها حقيقت است، نه چاپلوسي. با آرزوي موفقيت براي او و اميد اينكه اگر بر كرسي مجلس ورود كرد، شخصيت اجتمايي خود را حفظ كرده و پست و مقام ذرهاي در او خلل ايجاد نكند. شما را به خدا ميسپارم. بدرود... يا حق.